Reta i Semmelrock organiziraju “Dane života na otvorenom”

Reta u suradnji sa Semmelrock-om organizira akciju “Dani života na otvorenom”. Tijekom ove akcije u ponudi će biti izdvojeni asortiman Semmelrock proizvoda po iznimno povoljnim cijenama. Akcija traje od ponedjeljka 18. rujna do subote 30. rujna 2023. godine.

Ako tražite rješenje za uređenje okućnice – terase, vrta, staze, šetnice, parkirališta, svakako iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Semmelrock proizvodi vam mogu pomoći u kvalitetnom dizajnu vašeg životnog prostora.

Stručnjaci iz Semmelrocka će 21. i 22. rujna u Reta trgovini na lokaciji Rakovac 60  u novouređenom Semmelrock izložbenom vrtu biti na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima od 9 do 15 sati. Na izložbenom štandu posjetitelji mogu potražiti dodatne savjete i preporuke.

Na akciji u RETI od 18. do 30. rujna potražite sljedeće:

  • Asti natura ploče- natura siva, bazalt siva, siva i grafitno siva
  • Asti colori ploče – grafitno bijela
  • Rettango kombi opločnici – srebrno prošarani, sivo crno bijelo prošarani i sivi
  • Venetia opločnici- lava siva
  • Senso Grande opločnici – smeđe sivo prošarana i grafitno bijela
  • Semmelrock rubnjake
  • Semdrain kanale

Sve proizvode na akciji možete pronaći u Reti na Ilovcu i na Rakovcu. Za dodatne informacije i narudžbe obratite nam se na kontakte:  Reta trgovina Rakovac  – 099 497 9267; reta.trgovina@reta.hr  ili Reta Ilovac – 047/638-220;  e mail maloprodaja@reta.hr.

Provjerite i cijelu jesensku ponudu u novom RETA katalogu.

Ostanite u toku s najnovijim informacijama o ponudi putem naše Facebook stranice i web stranice reta.hr, a popuste potražite na obje naše lokacije – na Rakovcu i na Ilovcu.

Preuzmite Semmelrock letak s akcijskim cijenama klikom na gumb.