Okov za vrata

U našoj ponudi pronaći ćete kompletan asortiman okova za vrata: aluminijski okov, okov za harmo i viseća vrata, podizni mehanizam za vrata, brave i prihvatne ploče, hidrauličke zatvarače, cilindre, špijunke, lokote, zasune i narbe, odbojnike i cilindrične spojnice.

  • Građevinski okov za vrata i prozore predviđen je za učestalu i dugotrajnu upotrebu, te njegova kvaliteta mora jamčiti sigurnost, funkcionalnost, otpornost na atmosferske utjecaje, dobro brtvljenje i dugovječnost. U našoj ponudi pronaći ćete kompletan asortiman okova za vrata: aluminijski okov, okov za harmo i viseća vrata, podizni mehanizam za vrata, brave i prihvatne ploče, hidrauličke zatvarače, cilindre, špijunke, lokote, zasune i narbe, odbojnike i cilindrične spojnice, te poštanske ormariće.
  • Aluminijski okov Zbog dobre postojanosti, podatnosti pri obradi te raznolike mogućnosti površinske zaštite, legure aluminija imaju vrlo široku primjenu u građevinarstvu. Površinska zaštita povećava estetsku vrijednost aluminija, a postupak plastificiranja omogućava širok izbor boja. U ponudi imamo rukohvate i prihvatnike.
  • Kvake i štitovi/rozete u našoj ponudi mogu se kupiti pojedinačno ili u garnituri. Dostupne boje: srebrna, zlatna, brončana, bijela, crna.
  • Kugle za vrata dostupne su u raznim kombinacijama: kugla s obje strane, kugla-kvaka.
  • Okov za harmo i viseća vrata
  • Viseći klizni okov VKO ugrađuje se na unutarnja klizna vrata, te se njegovom ugradnjom povećava korisna stambena površina (posebno na vrata koja zaokretnim otvaranjem zauzimaju veći prostor). Kotačići s kugličnim ležajevima omogućavaju lako i bešumno klizanje. Na svaka vrata montira se po jedan par nosača čija je nosivost 60 kg (30 kg po jednom nosaču). Okov je konstruiran tako da se na horizontalnu podlogu učvršćuje direktno, dok je za učvršćenje na vertikalnu podloga potreban nosač tračnice.
  • Okov za harmonika vrata ima veoma široku primjenu u pregrađivanju interijera. Prilikom sklapanja harmo vrata, sklapa vrata u oba dijela prostorije. Garnitura okova za harmo vrata sastoji se od nosača tračnice, tračnice, dvostrukih koturaljki s vijkom, nosača krila, donjih vodilica krila, brava-zasun, vodilice, spojnica i brave sa zahvatnikom.
  • RoBO40 - aluminijski okov za klizna vrata
  • Podizni mehanizam za vrata Primjenjuje se za jednokrilna i dvokrilna vrata u stambenim, poslovnim i drugim prostorijama gdje postoji izlaz na balkon i terasu. Omogućava jednostavno rukovanje vratima, a podmazivanje dijelova okova je nepotrebno. Ugradnja je moguća na svim vratima, bez obzira na vrstu ustakljenja i formu vratnih ploha s vanjske i unutrašnje strane. Pravilnom ugradnjom postiže se trajno i sigurno brtvljenje, te sprečavanje iskrivljenja vrata.
  • Brave i prihvatne ploče Vlastita proizvodnja brava za drvena i metalna vrata, te magnetnih brava, omogućava razna konstrukcijska rješenja za ugradnju u najširi asortiman vrata. Brave su univerzalne, lijeve i desne za jednokrilna i dvokrilna vrata, za kvaku, ključ, cilindar i gumb.
 

Skip to content